Servicii

AGL este un laborator gemologic ce oferă servicii profesionale de identificare, certificare și evaluare diamante, bijuterii și pietre prețioase.

Avem o echipă formată din 2 experți acreditați GIA care au un istoric dovedit în industrie. Sunt instruiți pentru a identifica cele mai subtile nuanțe ale pietrelor prețioase, inclusiv detecția tratamentelor și proceselor de îmbunătățire a aspectului. Laboratorul nostru este echipat cu cele mai recente tehnologii și instrumente de ultimă generație, ceea ce asigură evaluări precise și rapoarte gemologice detaliate. Suntem cunoscuți pentru transparență și servicii orientate către client. Fiecare cerință a clienților noștri este luată în serios, iar serviciile noastre de consultanță te vor ghida în luarea deciziilor informate privind pietrele prețioase.

Fie că ai nevoie de o expertiză pentru o investiție sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre bijuteriile tale, noi te putem ajuta.

Apelează-ne la nr. de telefon: 021 317 4111 sau scrie-ne un mail la contact@aglgems.ro.

Identificare

Procesul de identificare este esențial în domeniul gemologiei și, la AGL, suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate pentru a te ajuta să înțelegi natura pietrelor și bijuteriilor. Cu o echipă de experți bine instruiți și cu acces la cele mai avansate tehnologii și instrumente, suntem capabili să identificăm cu precizie natura fiecărei pietre prețioase și a materialului bijuteriei. Cu o atenție deosebită la detalii, profesionalism și experiență, echipa AGL este pregătită să vă ofere răspunsurile de care aveți nevoie.

Certificare

Serviciul de certificare oferit de AGL reprezintă un pas esențial în procesul de evaluare a pietrelor și bijuteriilor. Echipa noastră de experți acreditați folosește cele mai avansate tehnologii pentru a examina amănunțit caracteristicile fiecărei pietre și calitatea prelucrării bijuteriilor. Acest proces precis și atent asigură obținerea de informații detaliate despre pietre și bijuterii, inclusiv culoarea, claritatea, tăietura, caratajul și multe alte atribute unice. Rezultatul acestui proces este un raport gemologic detaliat care oferă o analiză cuprinzătoare și imparțială a fiecărei piese. Raportul gemologic este un document valoros care atestă proprietățile gemologice ale pietrelor prețioase.
Vezi aici lista prețurilor pentru rapoartele gemologice AGL.

Evaluare

Pentru a stabili prețul estimativ al unei pietre și a calității bijuteriei avem nevoie de servicii de evaluare. Certificatul sau raportul gemologic nu reprezintă în sine o evaluare a unei pietre sau bijuterii, însă are un impact semnificativ asupra valorii acestora. Evaluarea este realizată de către un evaluator în urma analizei gemologice. Opinia noastră profesionistă se bazează pe combinația dintre cunoașterea tehnică și a cererii și ofertei pieței, ceea ce asigură o estimare cât mai precisă a valorii reale. Avem o echipă de experți în evaluarea gemelor care sunt specializați în determinarea valorii pietrelor și bijuteriilor.

Consultanță

Într-o lume complexă a gemelor și bijuteriilor, este normal să ai întrebări și incertitudini. Cu ani de experiență în spate și expertiza în gemologie, echipa AGL înțelege această complexitate și este aici pentru a oferi consultanță și îndrumare în orice aspect legat de geme și bijuterii. Fie că te afli în căutarea celei mai potrivite bijuterii pentru un moment special, dorești o piatră prețioasă unică sau ai nelămuriri cu privire la bijuteria sau piatra pe care o deții deja, suntem pregătiți să oferim sfaturi și recomandări personalizate în funcție de nevoile oricărui client.